Cumhuriyet Gazetesi'ne Ziyaret
12/03/2018 09:51:58
Cumhuriyet Gazetesi'ne Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Gazetesini ziyaret ederek Gazetenin İmtiyaz Sahibi Orhan Erinç, Yazı İşleri Müdürü Bülent Özdoğan ve gazete yazarı Erdal Atabek ile bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Başkan Danışmanları Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman ve Şeref Çetin ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da yer aldı.

Orhan Erinç, Bülent Özdoğan ve Erdal Atabek'e Tekirdağ  hakkında bilgi veren Başkan Kadir Albayrak, gazetenin tutuklu bulunan yazarları Ahmet Şık, Emre İper, Akın Atalay ve Murat Sabuncu'nun bir an önce özgürlüklerine kavuşmalarını dilediğini belirtti. Başkan Albayrak ayrıca uzun yıllardır Cumhuriyet Gazetesi'ni takip ettiğini de sözlerine ekledi.