Marmaraereğlisi İlçesinde Çalışmalar Yerinde İncelendi
19/03/2018 12:54:45
Marmaraereğlisi İlçesinde Çalışmalar Yerinde İncelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Marmaraereğlisi'nde çalışmaları yerinde inceledi.

Sabah erken saatlerde Marmaraereğlisi ilçesini ziyaret ederek bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, yeni İlçe Belediye Hizmet Binası ve Marmaraereğlisi İlçe Mezarlığını da ziyaret etti.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile birlikte yeni yapılan İlçe Belediye Hizmet Binasını ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.  Başkan Albayrak daha sonra Marmaraereğlisi İlçe Mezarlığını da ziyaret etti. Mezarlığı gezen Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretler sonrasında Marmaraereğlisi 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.