TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Sağlık ile İmar ve Şehircilik Dairesi Brifinglerine Katıldı
11/04/2019 12:58:26
Başkan Albayrak Sağlık ile İmar ve Şehircilik Dairesi Brifinglerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen brifing toplantılarına katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantılarda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Personel A.Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile daire başkanları ve daire çalışanları yer aldı.

İlk olarak Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının brifingi gerçekleştirildi. Düzenlenen bilgilendirme toplantısında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan, dairenin yatırım ve faaliyet programı, hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ardından düzenlenen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı brifinginde de Daire Başkanı Dilşad Ergin, dairenin genel yapısı, 2014-2019 döneminde hayata geçirdikleri hizmet ve projeleri, yeni dönemde planlanan projeler ve çalışma sistemi ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Programın ardından ele alınan konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.