Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı
17/06/2019 09:31:47
Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Babalar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Albayrak, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Babalar Günü Kutlu Olsun

Babalarımız, dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk günden başlayarak, hayatlarımızın her anında, bizlere sevgi ve şefkatle kol kanat geren, koruyan çok değerli varlıklarımızdır.

Hiçbir karşılık beklemeden, fedakârca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, hayat yolculuğumuzda, iyi birer rol model olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatırlar. Onlara layık iyi birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur.

Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı