"Yöneticinin Siyah Beyaz Yüzü" konulu panel düzenledi
27/06/2019 11:43:09

Trakya Kalite Derneği (KalDer), ve Trakya Kalite Gönüllüleri iş birliği ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında "Yöneticinin Siyah Beyaz Yüzü" konulu panel düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak katılan Yünsa Genel Müdürü Nuri DÜZGÖREN, Kamu ve Özel sektörde farklı kültürlerde yönetsel deneyimler, tepe yönetim gözüyle kritik yönetim faktörleri, hatalar ve alınan dersler, yönetici ve lider arasındaki farklar ile iyi bir insan kaynakları yöneticisinin nasıl olması gerektiği yönünde bilgi ve deneyimlerini aktardı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini temsilen  İnsan Kaynakları Şube Müdür V. Tamer ARTUN'un katıldığı panel, katılımcı sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu.