TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Dış Paydaş Çalıştayları Düzenledi
19/07/2019 16:55:24
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Dış Paydaş Çalıştayları Düzenledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, "Tekirdağ'ın Geleceğini Birlikte Planlıyoruz" sloganı ile 2020-2024 stratejik plan çalışmaları kapsamında Dış Paydaş Çalıştayları düzenledi.

17 Temmuz'da başlayan ve 3 gün süren çalıştaylarda Belediye Hizmet Önceliklerinin Belirlenmesinde STK'ların Rolü, Sürdürülebilir Sanayi ve Büyükşehir Belediyesi'nin Rolü ile Sürdürülebilir Tarım ve Büyükşehir Belediyesi'nin Rolü konularında katılımcılardan önerileri alındı.  

Süleymanpaşa ilçesindeki DES Otel'de gerçekleşen Çalıştaya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Atabey Baytöre, Daire Başkanları, STK'lar, meslek odaları, kamu kurum ve kuruşları ile üniversitelerden temsilciler katıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kadir Albayrak, `'Tekirdağ'ın Geleceğin Birlikte Planlıyoruz'' Sloganıyla başlattığımız 2020 - 2024 stratejik plan çalışmaları kapsamında üç farklı ve birbirinden önemli konuda düzenlenen çalıştaylardan çıkan sonuçların önümüzdeki dönem planlamalarında yol gösterici olacağından katkılarından dolayı katılımcılara ve çalıştayda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.