TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Mahalleleri Güzelleştiriyor
25/12/2019 08:55:19
Büyükşehir Mahalleleri Güzelleştiriyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Tekirdağ'ın dört bir yanında mahalleleri güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Daha önce Malkara Merkez, Malkara'ya bağlı Elmalı, Yaylagöne, Vakıfiğdemir, Saray Safaalan, Bahçeköy, Güngörmez, Hayrabolu merkez ve Hayrabolu'ya bağlı Yörgüç, Şarköy merkez, Şarköy'e bağlı Mürefte, Hoşköy, Marmara Ereğlisi, Ergene, Çorlu, Kapaklı, Muratlı ve Süleymanpaşa'ya bağlı Nusratlı mahallerinde çalışarak mahalleleri güzelleştiren Etüt Projeler Daire Başkanlığında görevli Ressam Timur Bilgin`in yaptığı birbirinden güzel resimler vatandaşın ilgi odağı oluyor.

En son Süleymanpaşa'ya bağlı bilinçli tarımın merkezi ve tarım fuarlarının yapıldığı Karaevli Mahallesinde girişe ve mahalle meydanına yapılan resimler mahalleye ayrı bir ahenk kattı.

Meydanlardan hariç Çeşme, Okullar, Cami ve Minareler ile merdiven ve trafolara da yazı ve resimler yapan ekipler ayrıca heykel ve havuzları da yenileyerek görsel bir güzellik sunuyor.

Mahallelere yapılan güzelleştirme çalışmalarından memnun kalan ve bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam etmesini isteyen Karaevli Mahallesi Muhtarı Aydın Akın  Mahallelerine yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı köy halkı adına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

Bilindiği gibi Ressam Timur Bilgin ve ekibinin daha önce Tekirdağ Süleymanpaşa sahiline yaptığı Tekirdağ yazısı ve sanatçı resimleri büyük ilgi uyandırmıştı.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.