Başkan Kadir Albayrak'ın 5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı
05/06/2020 09:36:53
Başkan Kadir Albayrak'ın 5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çevre, dünün mirası yarının ise emanetidir.

Sağlıklı bir gelecek ve yeni nesillere daha güzel bir dünya bırakabilmek için dünyamızın kaynaklarını ölçülü kullanmalı, çevreyi ve doğayı korumalıyız.

Daha az atık oluşturan ve olabildiğince az enerji tüketen yeni bir yaşam biçimi oluşturmak hepimize düşen bir görevdir.

5 Haziran Dünya Çevre Gününü kutladığımız bu anlamlı günde, hepimizin yaşam alanı olan mavi gözlü kentimizi, daha yaşanılabilir hale getirmek için tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı