TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU MALKARA ÇAVUŞKÖY ET KOMBİNA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ
18/03/2021 15:57:18
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU  MALKARA ÇAVUŞKÖY ET KOMBİNA TESİSİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Tekirdağ'da, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisini ziyaret etti.

 

ET Kombina Tesisi ile bilgi veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, tarım ve hayvancılığın milli ekonominin ve ülke kalkınmasının temeli olduğunu belirterek, "Malkara Et Kombina Tesisimizi, Trakya bölgesinde hayvancılığa cazibe kazandırmak, besicilerimizin emek ve alın terini kazanca dönüştürmek amacıyla hizmete sunduk. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu burada ağırlamaktan son derece memnunuz. Kendisine tesisimizde yürütmekte olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'de örnek olan projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Gıda maddelerine ihtiyacın arttığı böyle bir dönemde ülke genelinde tarım ve hayvancılığa daha fazla yatırım yapılması temennimizdir. Türkiye'de tarım ve hayvancılık gelişsin, kazanan üreticimiz ve halkımız olsun." dedi.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Tekirdağ'da olmaktan son derece mutlu olduğunu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Tekirdağ, Büyükşehir Belediyemizin başarılı çalışmaları sayesinde her geçen gün gelişiyor. Tarımdan kültüre, alt ve üstyapıdan sosyal faaliyetlere kadar hayatın her alanında yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projeler ile adından söz ettiren Tekirdağ büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılık alanında hizmete sunduğu ve bölgede söz sahibi haline gelmiş olan et kombina tesisini gezdik. Gerçekten güzel bir tesis olmuş. Bölgenin tarım ve hayvancılığına önemli katkılar sağlayacağından şüphem yok. Sanayi alanında tabi ki gelişmeler olacaktır ama ülkemiz aynı zamanda tarım ülkesi. Tarım alanında faaliyet gösteren, tarım ve hayvancılıktan geçimini sağlayan vatandaşlarımızın sayısı hiç de azımsanacak seviyede değil. Bu doğrultuda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tarım ve hayvancılık alanına yaptığı katkılar gerçekten takdire şayan. Bölgede önemli bir yer edinen et kombina tesisinin Tekirdağ ve bölge çiftçilerine ve üreticilerine hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

 

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve protokol üyeleri, Malkara Çavuşköy Et Kombina Tesisi'ni gezerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve yetkililerden tesisin çalışma sistemi ile ilgili bilgi aldı.

 

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU SÜLEYMANPAŞA'DA ESNAFLA BULUŞTU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ temasları kapsamında Başkan Kadir Albayrak ile birlikte Süleymanpaşa ilçesinde çarşı esnafı ile de buluşarak esnafın talep ve önerilerini dinledi.  Esnafın, ülke ekonomisinin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Esnaflarımız ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip. Özellikle pandemi sürecinden en fazla etkilenen grup olan esnaflarımızın dertlerini dinledik. Yapılması gerekenler atılacak adımlar konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Üretim her zaman esastır. Üreten ve ürettiğini vatandaşlarımıza ulaştıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Esnafımızın desteklenmesi konusunda üzerimize düşen çalışmaları yapıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de pandemi sürecinde arar gören esnafımızı desteklemek adına önemli çalışmalar yapıyor.  Bu anlamda güzel günleri hep birlikte görmek ve yaşamak dileğiyle tüm esnafımıza sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı yarınlar diliyoruz" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.