TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
SÜLEYMANPAŞA OTOBÜS TERMİNALİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI
24/03/2021 10:17:40
SÜLEYMANPAŞA OTOBÜS TERMİNALİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

İl genelinde hizmet, yatırım ve faaliyetlerini titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Otobüs Terminali'ni önümüzdeki aylarda hizmete sunmaya hazırlanıyor.

İnşaat çalışmalarının kesintisiz bir şekilde sürdürüldüğü Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, şantiyede görevli teknik personelden bilgiler aldı.

Tekirdağ'a hizmet yolunda gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, "İl genelinde Tekirdağ halkına kaliteli hizmet vermek adına hizmet, proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bir yandan sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirirken diğer yandan da devam eden yatırımlarımızı tamamlama gayreti içerisindeyiz. Süleymanpaşa Otobüs Terminali de uzun yıllardan beri ihtiyaç duyulan, önemli bir proje. Buradaki inşaat çalışmalarımız yüzde 75 oranında tamamlandı. Önümüzdeki haziran ayında bu tesisimizdeki çalışmaları tamamlayarak terminalimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Terminalimizin halkımıza ve ulaşım sektöründe faaliyet gösteren emekçilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Süleymanpaşa Otobüs Terminali

Yaklaşık 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali, 1 ana bina ve 1 otopark binası olmak üzere 2 yapıdan oluşuyor. Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandığında, terminal bünyesinde bilet satış ofisleri, firma odaları, restoran, kafeterya, 150 kişilik konferans salonu, sığınak, teknik birimler, 290 araçlık kapalı otopark, araç bakım merkezi, toplu ulaşımda hizmet veren otobüsler için durak yerleri, şehirlerarası yolcu otobüs peronları, otobüs ve minibüs park alanları yer alacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.