BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI
01/04/2022 19:27:55
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Ayı başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgi, hoşgörü, kardeşlik, yardımlaşma ve vefa duygularını en güzel şekilde yaşadığımız Ramazan ayımıza kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

İftar sofralarında bir araya geldiğimiz, birlik ve beraberliğin değerini en iyi şekilde kavradığımız, yüksek manevi duygular içerisinde ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz mübarek Ramazan ayımız, şeker tadında mutluluklar yaşamamıza vesile olan Ramazan bayramımızın müjdecisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, on bir ayın sultanı Ramazan ayımıza kavuşmanın mutluluğunu değerli halkımızla paylaşıyor, bu mübarek ayın sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı