TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA YER ALDI
06/08/2022 13:22:27
BAŞKAN ALBAYRAK EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI ARASINDA YER ALDI

Göreve geldiği 2014 yılından bu yana Tekirdağ'ı tarım ve hayvancılıktan turizme, sanayiden kültür sanata kadar birçok alanda ileri götüren ve bu alanlarda Tekirdağ'a daha da değer katan projeleri hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye'de en başaralı büyükşehir belediye başkanları arasında ilk 5 içerisinde yer aldı.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  PİAR Araştırma Şirketi'nin araştırma sonuçlarına göre Türkiye'de En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen gibi büyükşehir başkanları ile birlikte ilk 5 içerisinde yer aldı.

 

Başkan Albayrak, "Tekirdağ'ımızı Türkiye'nin Yükselen Yıldızı Yapmaya Devam Edeceğiz"

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak, Türkiye'de En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları arasında ilk 5 içerisinde takdirleriyle yer almasını sağlayan değerli hemşerilerine çok teşekkür ettiğini belirterek, "Tekirdağ, hem kültürel mirası hem de sanayi, tarım ve hayvancılıktaki önemi ile büyük bir potansiyele sahip bir şehir. Ben Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kurucu başkanı olarak göreve geldiğim 2014 yılından bu yana bu büyük potansiyeli daha da yukarı taşımak için ekibimle birlikte büyük bir çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Bu kapsamda birçok alanda diğer büyükşehir belediyelerine örnek olacak projeleri hayata geçirdik. Halkımız ve şehrimiz için durmadan çalışmaya ve Tekirdağ'ımızı Türkiye'nin yükselen yıldızı yapmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.