TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK, YERİNDE ÇÖZÜM İÇİN İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
20/09/2022 15:54:01
BAŞKAN ALBAYRAK, YERİNDE ÇÖZÜM İÇİN İLÇE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir ve TESKİ bürokratları ile birlikte vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm üretmek amacıyla düzenlediği ilçe gezilerinin üçüncü etabında Malkara ve Süleymanpaşa ilçelerinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Sorunların yerinde çözümü amacıyla Büyükşehir Belediyesi, Malkara Belediyesi ve TESKİ bürokratları ile birlikte Malkara Belediyesi’nde bir araya gelen ve ilçe genelinde tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmaları değerlendiren Başkan Albayrak, Toplantının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve bürokratlarla birlikte sahaya inerek, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 

Malkara Çok Amaçlı Salon inşaatında sona gelindiğini belirten Başkan Albayrak, "14 Kasım 2022 Malkara ilçemizin kurtuluşunun 100. yılında açılışını gerçekleştireceğimiz Çok Amaçlı Salon’un inşaatında incelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımızdan ve firma yetkililerinden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Modern bir Kültür Merkezine kavuşacak olan Malkaralı hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Malkara'nın ardından Süleymanpaşa İlçesi'ne geçen Başkan Albayrak, buradan İlçe Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve ekibi ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Süleymanpaşa ilçesinde devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN ALBAYRAK: “ŞEHRİMİZE DUYDUĞUMUZ HİZMET AŞKI VE VATANDAŞLARIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Yerinde çözüm seferberliğine devam ettiklerinin altını çizen Başkan Albayrak, “Güzel Tekirdağ’ımıza duyduğumuz hizmet aşkı, vatandaşlarımıza duyduğumuz sevginin verdiği güç ve enerjiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bürokratlarımızla bugün saat 08.00 itibariyle yollardayız. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde çözmek amacıyla Malkara ve Süleymanpaşa ilçelerimizi ziyaret ederek ilçe belediye başkanlarımızla bir araya geldik. Çalışmaları yerinde inceledik ve önümüzdeki dönem ile ilgili planlamalarda bulunduk. Bundan sonra da ilçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde, halkımıza en kaliteli hizmeti vermek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.