BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MESAJI
01/10/2022 11:53:38
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 1-7 EKİM CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Camiler, yüce Yaradan’a sığındığımız, yüksek manevi duygular içerisinden ibadet ettiğimiz, güven ve kardeşlik temelinden inananlarla bir araya geldiğimiz ibadethanelerimizdir.

Bilgilendirici, bütünleştirici ve uzlaştırıcı bir anlayışla mesleklerini sürdüren din görevlilerimiz, toplumsal yaşamda önemli bir yere sahiptirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diler, ömürlerini din hizmetine adayan din görevlilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı