ÇERKEZKÖY İLÇESİ TEPE EMLAK KONUTLARI-İSTANBUL BAĞLANTI YOLU PROJESİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
19/01/2023 09:57:41

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Kuştepe mevkiinde yapımı devam eden Tepe Emlak Konutları-İstanbul Bağlantı Yolu projesinde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Çalışmalar kapsamında 450 metre uzunluğa sahip bağlantı yolunda, binder serimi ile birlikte toplam 1.400 ton asfalt dökümü gerçekleştirildi.

Projenin ilçede yaşanan trafik sıkışıklığının giderilmesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  "İlçemizin şehir içi ve bağlantı yolu trafik ağının rahatlamasına büyük katkı sunacak olan Tepe Emlak Konutları-İstanbul Bağlantı Yolu projemiz de ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Yol çizgilerinin de çizilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz projemizin Çerkezköylü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.