ÇERKEZKÖY KADIN DANIŞMA MERKEZİ ÇALIŞANLARI MESLEK TANITIM GÜNLERİNE KATILDI
25/01/2023 13:56:22
ÇERKEZKÖY KADIN DANIŞMA MERKEZİ ÇALIŞANLARI MESLEK TANITIM GÜNLERİNE KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde; kadının ve ailenin gelişmesi ve güçlenmesi, sorun çözme kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla kurulan; koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici, rehberlik edici psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmetlerinin verildiği kadın danışma merkezleri faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çerkezköy Kadın Danışma Merkezinde görevli meslek elemanları, Çerkezköy İlçesinde bulunan Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen meslek tanıtım günleri etkinliğine katıldı. Çerkezköy Kadın Danışma Merkezinde görevli Uzman Psikolog Beril Buket Bağcı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Pınar Keklik, kendi meslekleri ile ilgili öğrencilere bilgi paylaşımında bulundular. Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı etkinlikte meslek tanıtımlarının ardından öğrencilerin soruları da ayrıntılı bir şekilde cevaplandırıldı.