TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZI SEVGİYLE KUCAKLADIK
04/03/2023 19:46:21
DEPREMZEDE ÇOCUKLARIMIZI SEVGİYLE KUCAKLADIK

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde meydana gelen ve Dünya'nın en büyük felaketlerinden biri olarak nitelendiren deprem felaketi sonrası ivedilikle harekete geçerek yaraların sarılması adına tüm imkanlarını deprem bölgesi için seferber eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ'da kucak açtığı depremzede ailelerin çocukları için moral etkinliği düzenledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Çok amaçlı Salon'da gerçekleştirilen etkinliklerde çocuk tiyatrosu, palyaço gösterisi, eğlenceli oyunlar ve boyama etkinliği yapıldı. Etkinliklerde gönüllerince eğlenen depremzede ailelerin çocuklarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Deprem felaketi sonrası yaraların sarılması adına her türlü çabayı gösterdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Deprem sonrası oluşturulan sevgi, birlik, beraberlik ve yardım zincirinde biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yerimizi aldık. Tüm imkânlarımızı deprem bölgesi ve depremzede vatandaşlarımız için seferber ettik, etmeye de devam ediyoruz. Arama kurtarma faaliyetlerinden insani yardımlara, altyapı onarım hizmetlerinden depremzede ailelerimizin misafir edilmesine kadar, deprem bölgesi ve depremzede vatandaşlarımız için her alanda çalışıyoruz. Bugün de depremzede ailelerimizin çocukları için moral etkinliği düzenledik. Yeni Hizmet Binamızda, masum yürekleriyle geleceğe her zaman umutla bakan çocuklarımızın hayalleri gibi rengarenk etkinliklere ev sahipliği yaptık. Depremzede çocuklarımız, etkinlerde gönüllerince eğlendiler. Onların gözlerindeki o mutluluğu görmek bizleri de oldukça duygulandırdı. Biz Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, depremzede ailelerimizin ve çocuklarımızın yanında olmaya, yaşadıkları acıları paylaşarak azaltmaya ve bir nebze de olsa mutlu olmalarını sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız" dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.