BÜYÜKŞEHİRDEN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
21/03/2023 17:54:59
BÜYÜKŞEHİRDEN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

Sosyal belediyecilik alanında önemli projeleri hayata geçiren ve geniş hizmet yelpazesi ile toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi; bu yıl üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine, şehiriçi toplu ulaşımda ücretsiz olarak yararlanabilecekleri aylık 20 biniş hakkı verildi.

Bu kapsamda; Tekirdağ il genelinde eğitim gören 12. Sınıf öğrencileri, sınav zamanına kadar şehiriçi ulaşımında aylık 20 kez ücretsiz olarak toplu taşıma araçlarına binebilecekler.

Ücretsiz ulaşım hizmetinden faydalanmak isteyen üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencileri, Kimlik kartları ile birlikte Tekulaş A.Ş. kart basım noktalarına başvurarak mevcut kartlarına dolum yaptırabilirler.