TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR
10/05/2024 16:57:59
KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Süleymanpaşa ilçesinde trafiği önemli ölçüde rahatlatan ve önemli noktalar için bağlantı noktası görevi gören Çevreyolu (Köseilyas) Köprülü Kavşağı’nda asfalt çalışması yapılıyor.

Köseilyas Mahallesi yolu ile 57. Alay Caddesi Kavşağı arasında kalan ve 2.600 metre uzunluğa 7.5 metre genişliğe sahip olan yolda gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında yaklaşık 4.700 Ton asfalt kullanılacak.

Köseilyas Mahallesi’ni direkt olarak Süleymanpasa ilçesine bağlayan yolda asfalt çalışmalarının en kısa sürede bitirileceğini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Süleymanpaşa ilçesinde, mahalleleri birbirine bağlayan ve trafik akışının rahatlatılmasında önemli bir rol oynayan Köseilyas kavşağının bağlantı yollarında asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 4.700 ton asfalt kullanacağımız çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Bunun yanı sıra Tekirdağ il genelindeki 100 adet hemzemin kavşağın düzenleme projelerini ve 7 adet katlı kavşak projelerini gerçekleştireceğiz. İl genelindeki tüm sinyalize kavşakları adaptif hale getirerek, trafik kontrol merkezine entegre edeceğiz. Yeni yol projeleri ile yeni karayolu koridoru oluşturacağız. Ulaşım projelerimizi hızlı ve etkin bir şekilde hayata geçireceğiz.” Dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.