BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN HIDIRELLEZ MESAJI
05/05/2024 13:03:48
BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN HIDIRELLEZ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Hıdırellez dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dr. Candan Yüceer mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bereketli topraklarımızda filizlenen tohumların umutlarımızı da yeşerttiği Hıdırellez, baharın güzel günlerinin habercisidir.

Doğanın ve toprağın uyanışını simgeleyen Hıdırellez, kökü çağlar öncesine uzanan kültürümüzün kadim bir geleneğidir.

Darda kalanların darına yetişen Hızır ile denizlerin sultanı İlyas'ın yeryüzünde buluştuğu Hıdırellez, birlik ve beraberliğimizi; kardeşlik bağlarımızı güçlendirmektedir.

Geçmişimizden geleceğimize köprü kuran Hıdırellez’in ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, bolluk, bereket ve barış getirmesini ve tüm dileklerin gerçekleşmesini diliyorum.

Hıdırellez kutlu olsun.