TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN YÜCEER ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRARAYA GELDİ
12/05/2024 21:39:37
BAŞKAN YÜCEER ŞEHİT AİLELERİ İLE BİRARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Anneler Günü’nde şehitlerimizin emaneti olan şehit anneleri ve yakınları ile bir araya geldi.

Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyon çerçevesinde 11 ilçede ikamet etmekte olan şehit anneleri, yakınları, ve gazi eşleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in misafiri olarak tekne turu organizasyonunda bir araya geldi.

 

BAŞKAN YÜCEER: "ŞEHİT ANNELERİMİZ BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİDİR"

 

Bu vatan için evladını feda eden tüm annelerin her zaman baş tacı olduğunu vurgulayan Başkan Yüceer, “Şehit ailelerimiz bizim için çok değerli. Şehit annelerimiz bize şehitlerimizin emanetidir. Anneler Günü’nü şehit anneleri ve yakınları ile birlikte geçirmek, şehit anneleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmek ve kucaklaşmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda iki erkek evlat annesi olarak şehit annelerimiz ile aramızdaki bağ çok güçlü. Şehit ailelerimize; tüm hizmet ve projelerden öncelikli yararlanma imkânı, şehitlerimizin çocuklarına hayat boyu eğitim öğretim desteği, şehitlerimizin yeni evlenen çocuklarına ayni ve nakdi destek, şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için gıda ve kıyafet alışveriş kartı, sosyolog ve psikolog desteği, kültür gezileri ve tatil programları ile bugün olduğu gibi bundan sonra da her zaman şehitlerimizin bize emaneti olan şehit annelerimizin, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanlarında olacağız. Gönül bağımız hiçbir zaman kopmayacak. Sizleri çok seviyoruz” dedi.

Etkinlik, teknede hep birlikte yemek yenmesinin ardından Şarköy Uçmakdere mevkii’ne tekne turu yapılması ile sona erdi. Etkinliğe katılan şehit aileleri, yakınları ve gazi eşleri; kendilerini bu anlamlı günde unutmayarak kucak açan, desteklerini ileten ve her zaman yanlarında olacağı sözünü veren Başkan Yüceer’e teşekkür ettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.