Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi Görev Başında

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil durum Koordinasyon Merkezi (AFKOM)'nin Koordinasyonunda İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler meydana gelen olumsuz hava Şartları (FIRTINA) ya  anında müdahale etti. olaylarda her hangi bir can kaybı yaşanmadığı,  bir vatandaşımızın  hafif olarak yaralandığı belirtildi. Fırtınadan dolayı önemli bir olay olmadığını ve  İtfaiye tarafından tüm Tekirdağ'ın her an izlendiğini  belirten  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Yaralı vatandaşımıza da acil şifalar  diliyorum" dedi.