ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU MURATLI İLÇESİNDE KURULACAK TESİSİN YER SEÇİMİ UYGUNLUĞUNU İNCELEDİ

Çevre ve Sağlık Komisyonu, Haziran 2016 Dönemi Meclisinde kendisine havale edilen; Muratlı İlçesi, Ballıhoca Mevkii, 781 parselde kurulmak istenen "Ambalaj Atıkları Toplama Ayırma ve Geri Kazanım, Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayırma ve Geri Kazanım Tesisi"nin, 1/25000 Ölçekli Tekirdağ İl Çevre Düzeni Planı 2.73 Plan Hükmü kapsamında yer seçiminin uygunluğunu tespit için 28 Haziran 2016 tarihinde Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Pınar GÜLMEZ AĞIRBAŞ ve ilgili teknik personel ile birlikte Muratlı İlçesine gitmiştir.

Komisyon yerinde inceleme ve tespitlerde bulunarak, Muratlı İlçesinde kurulmak istenen bahse konu tesisin yer seçimi talebinin uygun olduğuna karar vermiştir.