TEMEK Yıl Sonu Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi
20/06/2019 16:15:29
TEMEK Yıl Sonu Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen TEMEK (Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekira Alışveriş Merkezi'ndeki yıl sonu sergisi açılışına Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, kursiyerler, eğitmenler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kursiyerler de kendilerine yeni bir meslek edinme olanağı sağladıkları için başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vatandaşlar, 4 gün boyunca açık kalacak sergide, TEMEK kursiyerleri tarafından yapılan seramik şekillendirme ve çini işleme alanlarında üretilen el emeği eserleri inceleme fırsatı bulacak.