Başkan Kadir Albayrak ve Ekrem İmamoğlu Vali Yıldırım'ı Ziyaret Etti
04/03/2021 17:42:25
Başkan Kadir Albayrak ve Ekrem İmamoğlu Vali Yıldırım'ı Ziyaret Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Vali Yıldırım'a özel basım Nutuk hediye eden Ekrem İmamoğlu, "İstanbul ve Tekirdağ'ın yapacakları iş birliğinin ilk adımlarını atmak için ilinizdeyiz. Bu konuda Sayın Aziz Yıldırım'ın da önerileri ve uyarıları olacaktır. Kendisine bizi kabul ettiği için teşekkür ederiz." dedi.

Vali Yıldırım da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Tekirdağ'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "İstanbul bir dünya başkenti ve Tekirdağ da İstanbul'un batıya açılan kapısıdır." İfadelerini kullandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, Ekrem İmamoğlu'nu Tekirdağ'da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek Vali Aziz Yıldırım'a göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür etti.