Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı
26/03/2021 16:35:30
Başkan Kadir Albayrak'ın Berat Kandili Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandilimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gece olan Berat Kandilimiz, günahların affedildiği ve rahmet kapılarının açıldığı bereketli bir gecedir.

Manevi duygularımızı zenginleştiren Berat Kandilimiz, bizleri Ramazan ayına hazırlamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandilimizi kutluyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı