BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN BABALAR GÜNÜ MESAJI
19/06/2022 00:29:47
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Babalarımız, dünyaya geldiğimiz günden itibaren elimizden tutan, hayatlarımız boyunca bizlere sevgi ve şefkatle kol kanat geren ve koruyan çok değerli varlıklarımızdır.

Bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, her birimiz için birer kahramandır. Yeri geldiğinde arkadaşımız, sırdaşımız ve rehberimiz olan babalarımız, bizlere her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatırlar.

Hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten babalarımız sevgi, saygı ve vefanın en yücesine layıktırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle, varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı