TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE MESLEKİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
22/06/2022 14:07:14
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE MESLEKİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021-2022 Öğretim yılında 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında Mesleki Eğitimini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinde tamamlayan lise öğrencilerine Mesleki Eğitim Belgesi verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Recai Suvari ve 1. Hukuk Müşaviri Av. Yıldız Çelikkol tarafından büyükşehir belediyesi bünyesindeki 6 daire başkanlığında mesleki eğitimlerini başarı ile tamamlayan lise öğrencilerine Mesleki Eğitim Belgeleri takdim edildi. Belgelerin takdimi sırasında bir konuşma yapan Fatih Ünsal, "Gelecekteki meslekleriniz ne olursa olsun en iyisini yapmak için okumaya, öğrenmeye devam etmelisiniz. Henüz yolun çok başındasınız. Hepinize mutlu ve başarılı bir çalışma hayatı diliyorum" dedi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimin hayatın her aşamasında devam eden bir süreç olduğuna inanıyor ve eğitime büyük önem veriyoruz. Ben tüm öğrencilerimize staj yaptıkları süre boyunca göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, gelecek hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.