BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2023 YILI BÜTÇESİ 3 MİLYAR 645 MİLYON TL
23/11/2022 14:23:19
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2023 YILI BÜTÇESİ 3 MİLYAR 645 MİLYON TL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2023 Mali Yılı bütçesinin görüşüldüğü Meclis Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında Yeni Hizmet Binası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Görüşmeler sonucunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı bütçesi 3 Milyar 645 Milyon TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

İlçe belediyelerinin bütçelerinin de görüşülerek kabul edildiği toplantı sonrası, tüm bütçelerin hayırlı olması temennisinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tüm ilçe belediyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediyemizin de bütçesini görüşerek karara bağladık. 2023 yılı bütçemiz 3 Milyar 645 Milyon TL olarak belirlenmiş durumdadır. Tüm Tekirdağ halkına hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi 2023 yılında da halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Toplantımızda aynı zamanda 11 ilçe belediyemizinde bütçelerini belirledik. İ2023 yılı bütçelerinin tüm ilçe belediyelerimize de hayırlı olmasını diliyorum. Bütçe görüşmelerinde katkısı olan ve kararların oybirliği ile kabul edilmesini sağlayan tüm Büyükşehir Meclis üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, aynı ciddiyet ve kararlılıkla 11 ilçede yatırım ve hizmetlerine 2023 yılında da devam edecek" dedi.