TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
08/05/2023 11:12:14
BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Haldun Taner’in ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı tiyatro oyunu ile ilk gösterisini sergileyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları ile kahvaltıda bir araya geldi.  

Süleymanpaşa ilçesi Sahilde bulunan Tekirağaç Kafe’de Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden değerli oyuncuları ile bir araya gelen Başkan Albayrak, ilk oyunlarında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm tiyatro ekibini tek tek tebrik etti ve günün anısına teşekkür belgesi takdim etti.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “VATANDAŞLARIMIZI BİRBİRİNDEN RENKLİ TİYATRO GÖSTERİLERİYLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bundan sonra da tiyatro severleri birbirinden renkli ve değerli tiyatro oyunları ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularımız ilk oyunlarında gösterdikleri performansla tüm izleyenlerden tam not aldı. Şehir Tiyatromuzun ilk oyunu olan ‘Gözlerimi kaparım vazifemi yaparım’ adlı tiyatro oyununu muhteşem bir performansla sahneleyen tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Cumhuriyet ilkeleri ışığında şehrin kültürel yapısına katkı sağlamak, tiyatro sanatını yaygınlaştırmak ve evrensel değerlere sahip bireylerin yetiştirilmesine katkıda bulunmak, kentimizi ulusal ve uluslararası alanda kültür sanat faaliyetleri açısından özel bir konuma getirmek ve sanat üretiminde yüksek standardı yakalamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Şehir Tiyatromuzun tüm ekibine ve oyunumuzun sahnelenmesinde emeği geçen Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da kendilerine ve tiyatro sanatına verdiği değer ve destekten dolayı Başkan Albayrak’a ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekibine teşekkür ettiler.

 

‘GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM’ ADLI TİYATRO OYUNUNUN YÖNETMENLİĞİNİ MURAT ATAK YAPTI

 

Şehir Tiyatrolarının perdelerini ilk kez açacağı ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı oyunun Yönetmenliğini Murat Atak yaptı. Oyunun tasarım ekibi; Müzik Cem İdiz, Müzik Direktörü Salih Demirci, Kostüm Kreatörü Funda Çebi, Dekoratör Büşra Eroğlu Doğan, Koreograf İhsan Bengier ve Işık Tasarım Burak Gülçebi’den oluştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, şehrimizin Türk Tiyatrosu içindeki hak ettiği konuma ulaşmasını sağlayacak, yerli ve yabancı yazarlardan oluşan geniş bir repertuarla seyircisine ulaşacak ve turneler yoluyla da diğer kentlerdeki tiyatro severlerle buluşacak.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.