TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KADIN ÇALIŞMALARI ATÖLYESİNDE BELGE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
09/02/2024 16:40:54
KADIN ÇALIŞMALARI ATÖLYESİNDE BELGE TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altyapı ve üstyapı çalışmaları ile Tekirdağ’ın çehresini değiştiren ve dev yatırım ve projelerle kentin gelişimine büyük katkı sağlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da örnek proje ve çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerine yönelik olarak düzenlenen Kadın Çalışmaları Atölyesi tamamlandı ve Kadın Çalışmaları Atölyesi katılım belge töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi tarafından Süleymanpaşa Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) kursiyerlerine yönelik Aralık ayında başlatılan ve 8 hafta süren Kadın Çalışmaları Atölyesi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Göktaş tarafından takdim edildi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: "SOSYAL ALANDAKİ ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ"

 

Kadın Çalışmaları Atölyesi’nin kadınlarımız için son derece faydalı olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın toplumun en önemli özneleri olduğunu biliyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Bu kapsamda, Kadın Çalışmaları Atölyesi’nde yer alan tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal alandaki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Etkinliğe katılan kadınlar, atölyelerin son derece faydalı geçtiğini dile getirdiler ve katkı ve desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.