TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK 2. FERENC RAKOCZİ ANITI VE ETRAFINDAKİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
13/02/2024 09:03:46
BAŞKAN ALBAYRAK 2. FERENC RAKOCZİ ANITI VE ETRAFINDAKİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği dev yatırımlarla ilimizi geleceğe taşıyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çevre düzenleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Süleymanpaşa Sahil bandında bulunan Macaristan Prensi 2. Ferenc Rakoczi anıtı ve etrafında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yetkililerden çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 2 adet kayrak taşından 30 m2 patika yol, 43 metre Ahşap korkuluk, 42 m2 traverten heykel kaide alanı yapımı, 3 adet 28 m2 ay taşı çiçeklik, 2 adet ahşap kitabe, 85 m2 çim serimi, 2000 adet mevsimlik çiçek dikimi ve 585 adet çalı dikimi gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK: “MACARİSTAN’DAN GELECEK MİSAFİRLERİMİZİN ŞEHRİMİZDE BULUNAN TARİHİ VE KÜLTÜREL NOKTALARINDA YAPACAKLARI ZİYARETLER ÖNCESİ ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAMA AŞAMASINDAYIZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Albayrak, “Park ve Bahçeler Dairesi ekiplerimiz, Süleymanpaşa Sahil bandından bulunan ve Macaristan gelecek misafirlerimiz için büyük öneme sahip 2. Ferenc Rakoczi anıtında ve etrafında düzenleme çalışmalarını son aşamaya getirdiler. Macar misafirlerimizin ilimizde ziyaret edecekleri tarihi ve kültürel noktalardaki düzenleme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Alandaki çalışmalarımız son aşamaya geldi. İlimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.