TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT 2015 DÖNEMİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK Başkanlığında Şubat  2015 dönemi toplantısını 10-11 Şubat 2015 tarihlerinde 2 birleşim halinde gerçekleştirdi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 100 adet konu görüşülerek karara bağlandı.

Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekili aday adayı olacağından istifa eden Büyükşehir  Belediyesi Meclis Üyesi Kamil GÜNAY  ve Çiğdem KONCAGÜL bir konuşma yaparak  meclise bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK ta,  Kamil GÜNAY ve Çiğdem KONCAGÜL'e bugüne kadar olan çalışmaları için teşekkür etti ve başarılar diledi.