TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN 2015 DÖNEMİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK Başkanlığında Nisan 2015 dönemi toplantısını 07-08 Nisan 2015 tarihlerinde 2 birleşim halinde gerçekleştirdi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yılmaz İÇÖZ Sahnesinde gerçekleştirilen toplantıda 92 adet konu görüşülerek karara bağlandı.

Ayrıca; kurulması zorunlu olan ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapılmış olup, Büyükşehir Belediye Meclisinin kendi üyeleri arasından bir yıl süreyle görev yapmak üzere Büyükşehir Belediye Encümenine Ömer CEBE, İsa KUNT, Hüseyin AKKOÇ, Bülent ERES ve Mustafa ÖZDEMİR seçilmişlerdir.