TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MAYIS 2015 DÖNEMİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK Başkanlığında Mayıs 2015 dönemi toplantısını 12-13-14 Mayıs 2015 tarihlerinde 3 birleşim halinde gerçekleştirdi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yılmaz İÇÖZ Sahnesinde gerçekleştirilen toplantıda 119 adet konu görüşülerek karara bağlanmıştır.

Ayrıca; mülga Tekirdağ Belediye Başkanlığı 2014 yılı kesin hesabı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait 2014 yılı kesin hesabı görüşülerek karara bağlanmıştır.