ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU ANKARA'DAKİ KATI BERTARAF TESİSİ İLE GERİ DÖNÜŞÜM TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir  Belediye  Meclis  Üyeleri  Ali BAKIR,  Fatih ERTEM,  Cihan GAYGUSUZOĞLU, Salih DÖNMEZ  ve  Mustafa ÇETİN'den  oluşan  Çevre  ve  Sağlık  Komisyonu ile Meclis Şube Müdürü Tamer GÜDER, Atık Şube Müdür V. Evren ŞAHİNCİ ve TESKİ Arıtma Şube Müdürü İmdat DEMİR'in katılımıyla 18-19 Haziran 2015 tarihinde Ankara  Büyükşehir  Belediyesi  Sincan Katı Atık Bertaraf Tesisi ve Mamak Geri Dönüşüm Tesislerine inceleme ve bilgilendirme amaçlı teknik gezi düzenlenmiştir.

Meclis Şube Müdürü Tamer GÜDER, TESKİ Arıtma Şube Müdürü İmdat DEMİR koordinasyonuyla gerçekleşen  teknik  inceleme  gezisinde  Komisyon Üyeleri uygulamaları yerinde inceleme fırsatı bularak, kullanılan teknolojiler ile ilgili Mamak Geri Dönüşüm Tesisleri Genel Müdürü Erdoğan GÖĞEN ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali KANTUR'dan sunum ve saha gezisinde teknik bilgiler alındı.

Ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Katı Atık Bertaraf Tesisine gidilerek yerinde incelemelerde bulunuldu.