ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONU'NUN DSİ 11. EDİRNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARETİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Sağlık Komisyonu, Ali BAKIR Başkanlığında, meclis üyeleri Cihan GAYGUSUZOĞLU, Fatih ERTEM, Mustafa ÇETİN, TESKİ Arıtma Şube Müdürü İmdat DEMİR, Meclis Şube Müdürlüğü personellerinden Baki BÜYÜKYEĞEN ile birlikte 11. Devlet Su İşleri Bölge  Müdürlüğü'nün  yeraltı  suları ile  ilgili  yapmış  olduğu  çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Edirne İline ziyaret gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaret neticesinde; DSİ 11. Edirne Bölge Müdürü Adil SABANCI ile görüşülerek Trakya genelinde yeraltı suları, içme suları ve ileride planlanan ve halen yapımı devam eden barajlar konusunda teknik bilgiler alındı. Ayrıca Meriç Nehrinden sanayide kullanılmak üzere getirilecek su hakkında komisyon üyelerine bilgi verildi.