TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programına Katıldı
04/12/2017 11:34:35
Başkan Albayrak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programına Katıldı

Sosyal belediyecilik ilkelerine göre hizmetlerini sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamlığı'nca düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Programa, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Merkez Komutanı Binbaşı Tufan Yıldız, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun ve davetliler katıldı.

"TÜM ENGELLİ KARDEŞLERİME ENGELSİZ BİR DÜNYA DİLİYORUM"

Programda yaptığı konuşmada, bütün engellilere engelsiz bir dünya dileyen Başkan Albayrak, "25 yıldır, 3 Aralık tarihinde Dünya Engelliler Günü programları düzenleniyor. Böyle güzel bir günde tüm engelli kardeşlerime engelsiz bir dünya diliyorum. Bizler yerel yöneticiler olarak, Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ile birlikte, 3,5 yıldır Tekirdağ'a hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizi de hiçbir ayrım gözetmeden, sosyal belediyeciliği esas alarak gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Türkiye gibi nüfusunun yüzde 13'ünü engellilerin oluşturduğu bir ülkede yerel yönetim olarak, engelli kardeşlerimiz için hayatı kolaylaştırmak adına elimizden geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. 

Programda, Çerkezköy Müjgân-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin arkadaşları için aldıkları akülü sandalye, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından engelli öğrenciye takdim edildi. Daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sunulması ile program sona erdi.

 

BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.