Başkan Albayrak'tan Vahap Akay'a Ziyaret
11/05/2016 10:59:55
Başkan Albayrak'tan Vahap Akay'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy'de gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret sonrası Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti.

Bir süre sohbet eden başkanlar belediye çalışmaları ile ilgili yetkili kişilerden bilgiler aldı. Çerkezköy'de yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı Akay'a teşekkür eden Başkan Albayrak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğinin altını çizerek ekibe başarılar diledi.

Başkan Albayrak ziyaret sonrası Çerkezköy TESKİ Ek Hizmet Binasını ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan ve çalışanlar ile sohbet eden Başkan Albayrak personele iyi çalışmalar diledi.