Tekirdağ'da Engelli Vatandaşlar Sandığa Ücretsiz Taşınacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının gereği olarak 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanması için ulaşım desteği sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmesi için Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Şarköy, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Ergene, Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde engelli ve yaşlı hizmet aracı ile ulaşım desteği sağlayacak.  Ulaşım desteği almak isteyen vatandaşların, 153 Alo Büyükşehir hattını arayarak randevu alması yeterli olacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hizmetlerinin her aşamasında gözettiğini belirterek "Engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın rahatça oy kullanması için 24 Haziran seçimlerinde hizmet araçlarımız devrede olacak" dedi.