TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Trafik Düzenleme Sirkülasyon Projeleri ile Kavşak Projeleri Değerlendirildi
Trafik Düzenleme Sirkülasyon Projeleri ile Kavşak Projeleri Değerlendirildi

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen 'Trafik Düzenleme ve Sirkülasyon Projeleri  İle Yol ve Kavşak Ön Projeleri' bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında Başkan Kadir Albayrak'a projelerin son durumu ile ilgili bilgi verildi, projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirdiği, Trafik Düzenleme Sirkülasyon çalışmalarında danışmanlık görevini yürüten Prof. Dr. Halim Ceylan tarafından, Başkan Albayrak'a proje çalışmaları konusunda sunum eşliğinde bilgi verildi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Fevzi Uğurlu da Yol ve kavşak projeleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Proje değerlendirme toplantısına Başkan Albayrak'ın yanı sıra;Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya,Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Tekpark A.Ş Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, 1. Hukuk Müşaviri Meltem Başa, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal ve Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı yetkilileri katıldı.

Trafik Sirkülasyonu Yol ve Kavşak Ön Projelerinin değerlendirildiği toplantıda; Kent içi yolların planlanması, eşdüşey kavşakların planlanması, kavşak tipi seçimi, trafik hacim sayıları, Sinyalize ve sinyalize olmayan kavşak çalışmaları gibi birçok konu ele alındı, projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.