TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesi Başkanlığı Başvuru Servisi Çalışıyor
Ulaşım Dairesi Başkanlığı Başvuru Servisi Çalışıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Başvuru Servisi, yeni binasına geçtiği günden bu yana, modern banko sistemi, teknolojik altyapısı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerine en iyi ve en hızlı cevap verme adına yoğun bir şekilde çalışıyor.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Başvuru Servisi, M,S,T,J Ticari plakalar ile ilgili başvurular başta olmak üzere Ulaşım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlükleri ile ilgili tüm başvuru evraklarını da kabul ederek vatandaş ve esnafların taleplerinin ilgili birimlere iletilerek işlemlerin en kısa sürede tamamlanması konusunda önemli bir görevi yerine getiriyor. 

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Ulaşım Dairesi olarak yeni binamızda, vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet verebilme gayreti içerisindeyiz. Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü'ne bağlı başvuru servisimiz de bu anlamda önemli bir görevi yerine getiriyor. M, S, T, J Ticari plakalarla ilgili işlemlerin yanı sıra Ulaşım Dairemiz ile ilgili tüm başvuruları kabul ederek, talep edilen konunun en kısa sürede işleme alınması için gerekli çalışmaları yapıyorlar. Ulaşım Dairesi olarak tüm birimlerimizle halkımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.