Korsan Taşımacılığa Yönelik Denetimler Sıklaştırıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürlüğü Denetim Ekibi, Emniyet, Jandarma ve Zabıta Ekipleri ile birlikte Tekirdağ il genelinde korsan taşımacılığa yönelik olarak denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Özellikle personel ve öğrenci servislerinde korsan taşımacılığın önüne geçmek istediklerini belirten Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, "Korsan taşımacılığa karşı oldukça hassas davranıyoruz. Taşıamcılık konusunda yasal yollardan işini yapmaya çalışan esnafımızın hakkını korumak için korsan taşımaclık yapanlara yönelik olarak denetimlerimizi sıklaştırdık. Denetim ekiplerimiz; emniyet jandarma ve zabıta ekipleri ile birlikte il genelinde denetimlerini sürdürüyor. Korsan taşımacılığa yönelik olarak denetimlerimiz bundan sonra da aralıksız devam edecek" dedi.