Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilecek Olan, Çorlu-Ergene Çırak Bayırı Yol Projesinin Temeli Atıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarafından Gerçekleştirilecek Olan, Çorlu-Ergene Çırak Bayırı Yol Projesinin Temeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın; Kadir ALBAYRAK, Ergene Belediye Başkanı Sayın; Rasim YÜKSEL, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın; Mehmet Zeki GÜRCÜN, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın; Hülya İNCİ, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Sayın; Metin PAKDİL, Fen işleri Şube Müdürü Sayın; Tevfik DEMİRBİLEK İle Atılmıştır. Bütün Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.