TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan Başkan Albayrak'a Brifing
Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan Başkan Albayrak'a Brifing

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2017 yılında yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler ile iligli Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a brifing verdi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral tarafından, sunum eşliğinde gerçekleştirilen brifingte, Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren şube müdürlüklerinin 2017 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler verilirken, özellikle de il genelinde devam eden Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Trafik Sirkülasyon Projesi, Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi kapsamında devam eden dönüşüm çalışmaları ile kavşak projeleri konusunda Başkan Albayrak'a bilgi aktarımı yapıldı. 

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Ulaşım Dairesi olarak, Tekirdağ'ın ulaşımını sorunsuz bir hale getirmek, halkımıza sorunsuz, huzurlu, konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti verebilmek ve trafik akışlarının rahatlamasını sağlamak adına önemli çalışmalara imza attıklarını, önümüzdeki süreçte de bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Brifing toplantısında Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal  ve Kaan Gaytancıoğlu, Danışmanler Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Elif Atayman ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürleri ve ilgili personeller hazır bulundu.