M plaka Minibüsler Denetlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlğı Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürlüğü denetim görevlileri, Trafik Zabıtası Ekipleri ile birlikte, Süleymanpaşa İlçesi'nde faaliyet gösteren M Plaka Minibüsleri deneltedi.

Denetimlerde özellikle güzergah kontrolü yapıldı ve güzergah izin belgeleri denetlendi. Güzergahı dışında faaliyet gösteren minibüslere, ilgili yasal mevzuat çerçevesinde gerekli cezai işlemler uygulandı. Denetimlerin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "İl genelinde tüm ilçelerimizde faaliyet gösteren M,T,S ve J Plakalı araçlara yönelik olarak denetimlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız halkımızın daha kaliteli, konforlu ve güvenli toplu taşıma hizmeti almasına katkıda bulunmak. Denetimlerimizde asla esnaflarımıza ceza yazma gibi bir amacımız yok ancak yasal mevzuata ve UKOME kararlarına aykırı şekilde faliyet gösterenlere yönelik olarak da gerekli yasal işlemler yapılıyor" dedi.