TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Öğrencilere Yönelik Trafik Eğitimleri Başladı
Öğrencilere Yönelik Trafik Eğitimleri Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün, 06-14 Mayıs Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte, İlköğretim Öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği trafik eğitimleri, Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Tekirdağ Özel Eğitim Mesleki Eğitm Merkezi bahçesindeki Trafik Eğitim Parkurunda başladı.  

Trafik Polisi ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde akülü arabalar ile parkurda tur atan öğrenciler, hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de trafik kuralları ve trafik işaretleri konusunda bilgi sahibi oldular.

Yaz boyunca tüm ilçelerde devam edecek eğitimlerde, trafik eğitim parkularında akülü araçlar ile öğrencilere, trafik işaretleri, trafik ışıkları, yol çizgileri vb. gibi konulardan oluşan temel trafik eğitimi verilecek. Eğitimlerin öğrenciler için oldukça faydalı olduğuna dikkat çeken Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "İlkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlediğimiz trafik eğitimlerimize bugün itibari ile başlamış bulunuyoruz. Yaz boyunca tüm ilçelerimizde eğitimlerimiz devam edecek. Eğitimlerimiz de öğrencilerimize ayrıca trafik ile ilgili bilgilendirici ve eğitici materyaller ile çeşitli hediyelerimiz de olacak" dedi.

Eğitimlerde son derece neşeli tavıları dikkat çeken ve büyük bir keyif aldıkları gözlenen öğrenciler,  eğitimleri düzenleyen ve kendilerine çeşitli hediyeler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesine de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.