Muratlı İlçemizin, Kepenekli Mahallesi ile Süleymanpaşa Mahallemizin, Gündüzlü Mahallesi arası ve Çevreyolu bağlantı yolunda başlattığımız sathi kaplama yol yapım çalışmalarımız tamamlandı.

Muratlı İlçemizin, Kepenekli Mahallesi ile Süleymanpaşa İlçemizin, Gündüzlü Mahallesi arası ve Gündüzlü Mahallesi ile Çevre Yolu bağlantı yollarında  başlattığımız sathi kaplama yol yapım çalışmalarımız tamamlandı. Yolun uzunluğu 7400 mt, genişliği 6,5 mt olup toplamda 48100 m2'lik sathi kaplama yol yapım çalışmalarımız tamamlandı. Halkımıza hayırlı olmasını dileriz.