CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Sinan Öztürk ve Sibel İmre Çoban'dan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Trakya'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sibel İmre Çoban, Genel Başkan Yardımcısı Sinan Öztürk, Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Ogün Kürümoğlu ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Çoban ve  Öztürk, Başkan Albayrak’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak’ta Çoban ve Öztürk'ün şahsında gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.