Başkan Albayrak, Büyükyoncalı'da İftar Yemeğine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte Büyükyoncalı Mahallesi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Saray Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Büyükyoncalı Mahallesi Fuar Alanında gerçekleştirilen iftar yemeğinde Saraylılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Albayrak, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Saray’da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Ramazan ayının manevi atmosferinde siz değerli hemşehrilerimle bir arada olmak bizi oldukça mutlu etti. Bundan sonra da çeşitli etkinliklerle büyükşehir belediyesi olarak sizlerle bir araya geleceğiz” dedi. İftar Yemeğine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da katıldı.